Veilig en vertrouwd winkelen

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Van 8:00 tot 17:30 telefonisch bereikbaar

Gratis bezorgd vanaf 50 euro

Highlights

Klantenservice

088 - 6266640

Wie zijn wij?

Meest verkochte producten

Sata kabel kopen

Als u wel eens de harde schrijf in uw computer heeft verwisseld dan heeft u vast en zeker ook wel eens een sata kabel gezien (als het om een computer met sata verbindingen gaat). Het is een manier van verbinden van de harde schijf en andere hardware componenten met het moederbord van een computer. Voor de juiste werking van een computer is dit type kabel dus van groot belang. Het is belangrijk om de hardware componenten als de dvd speler, harde schijf en cd brander met elkaar en het moederbord te verbinden.

Klik hier om direct een sata kabel te selecteren

Waar kan je een goede sata kabel kopen?

Bij ons vind je verschillende sata kabels die voor het goed functioneren van uw computer van groot belang zijn, zij zorgen voor de juiste verbindingen van uw hardware componenten als de harde schijf, de dvd speler of bijvoorbeeld een cd brander. Bij ons kies je een kabel die lang mee zal gaan en waar je veel plezier aan zult beleven.

De kabel der kabels! Als je hem nodig hebt!

Wij zijn een speciaalzaak op het internet welke zorgt voor de levering van hoogwaardige en kwalitatieve kabels. Je kan snel en eenvoudig een bestelling plaatsen in de webshop. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je altijd contact opnemen met de service desk. Het is zo dat je op de zuster websites van Kabelvinder.nl nog veel meer andere kabels dan een sata kabel kunt kopen. Neem daar dus ook gerust een kijkje als je bijvoorbeeld een usb kabel of een utp kabel nodig hebt!

Ontdek vandaag nog welke verschillende kabels je bij ons kan kopen